De beste FIFA talenten op één website

Opzoek naar FIFA 17 talenten? Het meest complete aanbod FIFA 17 talenten vind je hier. De talenten zijn te vinden in verschillende talentenlijsten. Elke FIFA 17 talenten lijst bevat de huidige rating, potentieel rating en groei waardes. De talenten kunnen gebruikt worden in jouw FIFA 17 carrière modus.

FIFA 17 Talenten

fifa coins kopen

Bekijk de FIFA 17 talenten lijsten door één van de onderstaande categorieën te kiezen.

FIFA 18 kopen

Het is weer bijna zover; de nieuwe FIFA komt er weer aan. FIFA 18 verschijnt op 29 september 2017 in Nederland. Als je FIFA 18 nu al besteld, weet je zeker dat je hem als eerste in huis hebt.

FIFA 16 talentenlijsten

Alle talenten zijn verdeeld over verschillende categorieën. Klik op één van de onderstaande categorieën om naar de desbetreffende FIFA 16 talentenlijst te gaan.

Talenten per positie doelman talenten Verdediger talenten Middenvelder talent Talenten linkerflank Talenten rechterflank aanvallers talenten
Talenten per land beste talenten Brazilië talenten Duitsland Beste talenten Nederland
Overige talentenhoogste potentieel fifa 16 talentenhoogste groei talentenTransfervrije talentenfifa 16 talenten updateseredivisie talenten

kies een talenten categorie

FIFA 17 talenten voor de carrièremodus

De FIFA 17 talenten kunnen uitstekend gebruikt worden in jouw FIFA 17 carrière. Als manager wil je de beste spelers zo goedkoop mogelijk aantrekken. Goedkope talenten zijn dan een goede optie.

Je kunt de spelers goedkoop kopen wanneer ze nog jong zijn. Vervolgens zullen de spelers snel beter worden en uitgroeien tot wereldspelers. De spelers worden vanzelf meer geld waard wanneer ze beter worden.

Potentieel van FIFA 17 talenten

Het potentieel van een talent geeft de toekomstige rating van een speler aan in de carrière modus. Naarmate jouw carrière vordert, zullen de jonge spelers beter worden. De rating van spelers zal dus stijgen, het niveau wat minimaal bereikt zal worden is het potentieel.

De beste FIFA 17 talenten worden sneller beter en hebben vaak ook een hoger potentieel. Het verschil tussen de huidige rating en het potentieel wordt in de talentenlijsten aangegeven onder het kopje groei.

Afkortingen posities

De verschillende afkortingen voor posities zijn hier toegelicht.

DM – Doelman
LV – Linker verdediger
CV – Centrale verdediger
RV – Rechter verdediger
CVM – Centrale verdedigende middenvelder
RM – Rechter middenvelder
CM – Centrale middenvelder
LM – Linker middenvelder
CAM – Centrale aanvallende middenvelder
RB – Rechtsbuiten
SP – Spits
LB – Linksbuiten

Afwijkende Engelse FIFA 17 afkortingen

In het Engels zijn de afkortingen voor posities anders. Op deze site worden alleen Nederlandse afkortingen in de talenten lijsten gebruikt. Mocht je de Engelse versie van FIFA spelen, dan zijn de afkortingen in het spel als volgt.

GK – Doelman
LB – Linker verdediger
CB – Centrale verdediger
RB – Rechter verdediger
CDM – Centrale verdedigende middenvelder
RM – Rechter middenvelder
CM – Centrale middenvelder
LM – Linker middenvelder
CAM – Centrale aanvallende middenvelder
RW – Rechtsbuiten
ST – Spits
LW – Linksbuiten

Talenten per land

Ga verder naar één van de onderstaande FIFA 16 talentenlijsten per land.

Nederlandse FIFA 16 talenten

Braziliaanse FIFA 16 talenten

Duitse FIFA 16 talenten

Deel de talenten met je vrienden: