9 oktober 2017

Duitsland thuisshirt 2018-2019 uitgelekt

Het nieuwe Duitsland thuisshirt voor het WK van 2018 is uitgelekt. Als dit ook echt het nieuwe voetbalshirt van ''Die Mannschaft'' wordt, dan speelt het Duitse voetbalelftal in dit shirt de thuiswedstrijden tijdens het WK in Rusland en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende de periode 2018-2019. Het nationale elftal heeft zich inmiddels al geplaatst voor het wereldkampioenschap. Adidas is in ieder geval weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds de jaren '50 de tenues van Duitsland en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2022. Het nieuwe shirt lijkt geïnspireerd te zijn door een legendarisch shirt!

Duitsland WK 2018 voetbalshirt en tenue

Het heeft er alle schijn van dat het nieuwe Duitsland thuisshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het voetbalshirt waarin Die Mannschaft speelde tijdens het WK van 1990 in Italië. Voor Duitsland was dit een speciaal trikot, omdat in dit shirt het WK van 1990 werd gewonnen. In de finale van het toernooi werd Argentinië verslagen. Brehme maakte in de 85ste het enige doelpunt middels een strafschop. Andere sterren van dit elftal waren Klinsmann, Völler, Kohler, Matthäus en Hassler.

Het Duitsland shirt van 1990 werd gekenmerkt door de banen in de vormen van bliksemschichten over de borst. Deze banen waren geheel in stijl van de kleuren van de Duitse vlag: zwart/rood/geel. Deze banen lijken in dezelfde vorm terug te komen op het voetbalshirt van 2018-2019, maar zijn dan geheel zwart en bevatten dunne zwarte lijnen in verschillende diktes. Ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn zwart en dit geldt ook voor het adidas performance logo op de rechter borst. De linker borst bevat traditiegetrouw het logo van de Deutscher Fussball-Bund (DFB) met erboven vier sterren. De vier sterren verwijzen naar de gewonnen WK"s van 1954, 1974, 1990 en 2014. Op het midden van het voetbalshirt is de officiële FIFA WK 2014 winners badge verwerkt, welke verwijst naar het gewonnen WK van 2014. Verder lijkt het shirt te zijn uitgerust met een kleine v-hals. Volgens de geruchten wordt het tenue compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen worden wit met zwarte accenten. Ook dit tenue is waarschijnlijk uitgerust met een nieuwe technologie van adidas, welke de adi ClimaChill technologie wordt genoemd.

Of dit het nieuwe shirt van Die Mannschaft wordt, is nog niet bekend. Dit shirt wordt medio november officieel gelanceerd. Dan zien we sterren als Müller, Özil, Götze, Kroos, Draxler, Hummels, Reus, Boateng, Khedira en andere sterspelers in de nieuwe Duitsland WK 2018 voetbalshirts.

Duitsland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Duitsland WK shirt voor 2018 kan je vanaf medio november 2018 kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze online winkel kan je het tenue ook met officiële bedrukking bestellen. Dit betekent dat jet het thuisshirt kan laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Deze bedrukking bestaat uit een borstnummer, rugnummer en een naam. Wil je andere of goedkopere Duitsland producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Duitsland shirt altijd in deze SHOP!