AS Roma 3e shirt voor kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste AS Roma 3e shirt voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook in een aantal uitwedstrijden in de Italiaanse competitie of beker. Dit shirt kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en als geheel tenue ook voor baby"s en peuters. Het tenue is beschikbaar voor kinderen van 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar!

Het uitshirt van ""I Giallirosso"" wordt dit seizoen gekenmerkt door de all-over print. Dit betreft een print van historische plekken in de stad Rome. De all-over print betreft een luchtfoto. Het tenue is is geel en bevat verder de kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van het shirt bevat een rode taping. Deze strip loopt deels door over de achterkant van het voetbalshirt. De mouwen en schouders van het tenue bevatten flitsende diagonale strepen.  Op de borst prijken de logo"s van de club en Nike. Wil jij net als De Rossi, Kluivert, Dzeko, Pellegrini, Pastore, Under, Florenzi, Kolarov, El Shaarawy en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt! 

Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil je dit shirt bestellen? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma voor kinderen te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!