Portugal trainingsbroek 2018-2019 - Zwart

Bestel hier de Portugal trainingsbroek van het nieuwe trainingspak voor 2018-2019. Deze broek kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Deze trainingsbroek draagt het Portugal voetbalelftal in de voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2018-2019.

De trainingsbroek van Portugal is geheel zwart en bevat een tailleband aan de bovenkant.De onderkant van de broek bevat enkelritsen. Hiermee kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. Verder is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en prijken de logo"s van Nike en de Portugese voetbalbond op de broek. De broek is gemaakt van een elastisch materiaal, die zich perfect aanpast naar de vorm van de benen. Dit wordt door Nike ook wel de toelopende fit genoemd. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met een groene zigzag strip, welke onderdeel is van het Nike Aeroswift template. Deze broek valt vooral strak om de enkels en kuiten. Deze broek wordt vanaf nu gedragen door sterren als Ronaldo, Eder, Sanches en Pepe!

De broek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Klik direct op de buttons om deze broek te bestellen!